Met de inspiratie van deze zomer in ons achterhoofd, staken we ons concept in nieuw jasje, eh bien oui!
Met de nieuwe kaart vervaagt het verschil tussen voor- en hoofdgerecht: je eet gewoon waar je zin in hebt.
2, 3 of 4 gerechten, tout est possible…
2 gerechten |
40 |
3 gerechten |
55 |
4 gerechten |
68 |
De porties van alle gerechten zijn ongeveer gelijk, en houden het midden tussen een voor- en een hoofdgerecht.
Om de kwaliteit te garanderen vragen wij om uw keuzes wat op elkaar af te stemmen en het aantal verschillende gerechten per gang te beperken tot 3.
Op zaterdag starten we het diner vanaf 3 gerechten i.p.v. 2.
Le Copain en La Copine en cuisine danken u.
Maak hier uw keuze…
Geroosterde wortel/ kamut/ dadelchutney/ yoghurt (V)
*Gluten-lactose
Vitello/ aubergine/ ansjovis
*Ei-gluten
Coquilles/ risotto knolselder/ venkel/ courgette
*Schelpdieren-lactose
Hokaïdo/ gember/ chili/ basilicum/ zure room (V)
*Lactose
Gerookte paling, gelakt/ jonge raap/ hazelnoot/ sinaas
*Vis-noten
Gebakken eendenlever/ peer/ rozemarijn/ abrikoos/ kurkuma
* Gluten- soja-sesam
Tatin van bietjes/ ajuin/ mosterd/ geitenkaas/ rucola (V)
*Gluten-lactose-mosterd
Pladijs/ mergpompoen/ salsa tomaat/ puree/ haringkaviaar
*Vis-lactose
Bavette Holstein/ sjalot/ brunoise patatjes/ champignons
*Mosterd
Dame Blanche met blauwe vanille (Jullie vragen er al lang naar, ze is terug!!!!)
*Lactose-gluten
Braambes/ yoghurtsorbet/ witte chocolade/ gepofte rijst
*Lactose-ei
Assortiment kaas
* Lactose
Je kan de menu hier ook downloaden.