Dinner

A la carte
VOORGERECHTEN
Mosseltjes
Groene tomaat/ koolrabi/ courgette
22 €
Ceviche makreel
Komkommer/ citroen/ dashi
22 €
Krab (warm)

Jus strandkrab/ couscous/ courgette

24 €
Salade Niçoise (vegetarisch)
Coeur de boeuf/ feta/ olijfjes
20 €
Buikspek
Puntpaprika/ geitenkaas/ tomatenvinaigrette
24€
Gebakken eendenlever
Kersen/ gerookte ui/ peperkoek
26€
HOOFDGERECHTEN

 

Vis volgens marktaanbod

Knolselder/ risotto groene kruiden/ erwtjes

32 €
Parelhoen
Aubergine/ sobanoedels/ champignons
 34 €
Ravioli gorgonzola (vegetarisch)
Prei/ broccolini/ spiegelei/ zure room
32€
Onglet melkkalf

Bloemkool/ brunoise patatjes/ remoulade

34€
 

DESSERT

Braambes/ platte kaas/ dragon 12 €
Dame blanche

 

12 €
Kaas 12 €

Let op! Enkel een voorgerecht nemen is niet mogelijk. Een voorgerecht kan enkel in combinatie met andere voorgerechten of een hoofdgerecht uw honger stillen en de basiskosten van uw tafel dekken.

Lunch

Mogelijk tussen 12:00 - 14:00

Voor- en hoofdgerecht : 30€, enkel hoofdgerecht : 20€

’s Middags is er geen  mogelijkheid om aan de kaart te eten.