Cantine Copine | Happy Kitchen
Cantine Copine gaat terug naar de essentie van gastronomie. Genieten van lekker eten en van uw gezelschap.
cantine copine, karen, keygnaert, brugge, restaurant, karen keygnaert, gastronomie, genieten
6
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6,edgt-core-1.0.1,,decwp-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_right, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_set_inside,vertical_menu_inside_paspartu,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Les Copines et les Copains

De ware krachten in Cantine Copine
Copine Karen

Cantine Copine is het tweede restaurant dat Karen opent. In 2009 al, samen met Arnold Hanbuckers, startte ze Restaurant A’Qi, dat ze later nog vier jaar alleen verderzette, om het uiteindelijk te sluiten en Cantine Copine op te richten. Waarom? Omdat ze zich na meer dan twintig jaar in een Michelin-omgeving te hebben gewerkt realiseerde dat ze wel zeer graag kookt en mensen lekkere dingen voorschotelt, maar dat ze geen nood heeft aan het hele circus eromheen. Vandaar het meer informele maar net-zo-lekkere Cantine Copine.

Creativiteit is de rode draad in Karens leven. Voor ze kok werd, studeerde ze architectuur; ze ontwerpt juwelen, schrijft en schildert. En je ziet het aan de gerechtjes op je bord.

paivi
Copine Päivi

Toen Päivi haar geboorteland Finland verliet, volgde ze haar hart. Liefde voor een man werd liefde voor een stad en een roeping: de perfecte gastvrouw worden voor restaurantgasten.

En dus verwelkomt Päivi al meer dan 10 jaar mensen met een glimlach en een vriendelijke service. Eerst bij De Herborist, vervolgens in Restaurant A’Qi, en nu dus in Cantine Copine.

Päivi is een echte “copine”: ze zorgt ervoor datje je thuis voelt herinnert zich je naam en wat je lekker vindt, en zorgt dat de Cantine een beetje je huis-weg-van-huis wordt. En ze kent iets van wijn; dat helpt altijd.

eva
Copine Eva

In de strijd tussen schrijven en koken, heeft koken gewonnen. En dus gaf Eva haar studies journalistiek op om kok te worden, en ze heeft er nog geen moment spijt van gehad. Na een opleiding aan de Spermalie hotelschool en een korte passage bij Kobe Desramault’s In de Wulf, voegde ze zich bij de andere copines et copains bij restaurant A’Qi, en nu dus bij Cantine Copine.

Eva is grondig, nauwkeurig en minutieus, en je doet ze geen groter plezier in de keuken dan haar die kwaliteiten te laten uitleven op experimenten met nieuwe ingrediënten, nieuwe gerechten of presentaties. Eva is niet tevreden voor het perfect is. Na de uren geeft ze graag toe aan de roep van de wijde natuur.

De Cantine

Een blik achter de schermen

Reservatie

Reserveer je tafel

Gelieve een annulatie op de dag zelf telefonisch door te geven op 0470 97 04 55 en NIET per mail.

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Copine Karen beantwoordt uw vraag zo snel mogelijk, maar omdat ze ook veel tijd aan haar fornuis doorbrengt, kan dat soms toch twee dagen duren. Gelieve reservaties tot 6 personen door te geven via de reservatieknop en NIET langs deze weg!